Pain Plat (te bestellen tot 17.00 uur)
Pinsa; plat, vers, Mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping. Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijstijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen.
We hebben de volgende variaties voor u:
| Jambon de Savoie | €12,25 |
| Franse gedroogde ham | Olijfolie | Tomme de Savoie | |
| Wijntip: Chevalier Bernard (Savoie) of Biohof Pratsch Rotenpullen | |
| Cherrytom (Vegan) | €10,75 |
| Diverse soorten tomaatjes | Basilicum dressing | Veldsla | |
| Wijntip: Z La Tordera Brut of Le Nuit d’Etang | |
| Delice de Bourgogne | €14,30 |
| Zeer smaakvolle warme kaas | Rucola | Druiven | |
| Wijntip: Markus Molitor Alte reben of Maison Barboulot | |
| Warme kip | €14,40 |
| Warme gekruide kip | Kerriemayonaise | Ananas | |
| Wijntip: Claret de Bordeaux of Tibo de Moya | |
| Makreelsalade | €16,75 |
| Huisgemaakte makreelsalade | Veldsla | Ingelegde zuurtjes | |
| Wijntip:Villa Wolf of Domaine Lagerder Riff | |
| Gerookte Zalm (de beste en traditioneel gerookt) | €17,65 |
| De lekkerste gerookte zalm | Veldsla | Huisdressing | |
| Wijntip:Vila Roccamena Bianco of Domaine Dorjac |