Pain Plat (te bestellen tot 17.00 uur)

Pinsa; plat, vers, Mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping. Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijstijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen.

We hebben de volgende variaties voor u:

Jambon de Savoie€12,25
Franse gedroogde ham | Olijfolie | Tomme de Savoie 
Wijntip: Chevalier Bernard (Savoie) of Biohof Pratsch Rotenpullen 
Cherrytom (Vegan)€10,75
Diverse soorten tomaatjes | Basilicum dressing | Veldsla 
Wijntip: Z La Tordera Brut of Le Nuit d’Etang 
Delice de Bourgogne€14,30
Zeer smaakvolle warme kaas | Rucola | Druiven 
Wijntip: Markus Molitor Alte reben of Maison Barboulot 
Warme kip€14,40
Warme gekruide kip | Kerriemayonaise | Ananas 
Wijntip: Claret de Bordeaux of Tibo de Moya 
Makreelsalade€16,75
Huisgemaakte makreelsalade | Veldsla | Ingelegde zuurtjes 
Wijntip:Villa Wolf of Domaine Lagerder Riff 
Gerookte Zalm (de beste en traditioneel gerookt)€17,65
De lekkerste gerookte zalm | Veldsla | Huisdressing 
Wijntip:Vila Roccamena Bianco of Domaine Dorjac