wijnbar zwolle

Wijnbar Zwolle

In het oudste gedeelte van de Zwolse binnenstad vindt u grand café Het Wijnhuis Zwolle. Daar kunt u heerlijk genieten in een authentieke, klassieke Franse sfeer. Als u ons grand café binnenloopt, trekt ons interieur gelijk uw aandacht. Vooral ons glas in lood raam met de voorstelling van Braun-Hogenberg, de kaart van Zwolle in 1850. Maar ook de antieke Franse kroonluchters, de mooie gaslampen, de oude prenten van verschillende wijngebieden en de memorabilia uit het bekende Parijs. U kijkt uw ogen uit in ons grand café in Zwolle.

Lekker wijnen in onze wijnbar in Zwolle

Wilt u lekker komen wijnen in onze wijnbar? Kom dan gezellig aanwaaien en neem plaats op ons ruime terras of binnen in ons grand café. Onze openingstijden zijn woensdag en donderdag van 14.00 tot 0.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Wijnen en lunchen of dineren? Een tafel reserveren kunt u doen via info@wijnhuiszwolle.nl of bel naar 038-4217495. Op vrijdag en zaterdag kunt u voor het diner tot maximaal 10 personen reserveren.