Wijnbar Zwolle

Bij wijnbar Het Wijnhuis in Zwolle kunt u heerlijk genieten van lekkere en mooie wijnen. U vindt onze wijnbar in het oudste maar bruisende gedeelte van de Zwolse binnenstad aan het Grote Kerkplein. Zodra u bij ons binnenkomt, waant u zich in Franse sferen door de antieke Franse kroonluchters, mooie gaslampen, oude prenten van verschillende wijngebieden en de memorabilia uit Parijs. De mooiste eyecatcher is toch wel ons glas in lood raam met de voorstelling van Braun-Hogenberg, de kaart van Zwolle in 1850. Zo kunt u samen met een wijntje heerlijk vertoeven in onze wijnbar in Zwolle Centrum.

 

Direct reserveren?

Lekker wijnen in onze wijnbar in Zwolle

Wilt u lekker komen wijnen in onze wijnbar? Kom dan gezellig aanwaaien en neem plaats op ons ruime terras of binnen in ons grand café. Onze openingstijden zijn woensdag en donderdag van 14.00 tot 0.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Wijnen en lunchen of dineren? Een tafel reserveren kunt u doen via info@wijnhuiszwolle.nl of bel naar 038-4217495. Op vrijdag en zaterdag kunt u voor het diner tot maximaal 10 personen reserveren.