Restaurant Zwolle

Bent u op zoek naar een unieke en smaakvolle eetervaring in Zwolle? Het Wijnhuis Zwolle is een prachtig restaurant in hartje Zwolle met een uitgebreide kaart met gerechten gemaakt van de beste, seizoensgebonden ingrediënten. Onze chef-kok en zijn team zorgen voor heerlijke gerechten, die perfect worden gepaard met de dranken of wijnen van Het Wijnhuis Zwolle. Of u nu een romantisch diner wilt, een gezellige lunch of een feestelijke gelegenheid, wij garanderen een onvergetelijke ervaring. Reserveer nu in het restaurant in Zwolle en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor een onvergetelijke maaltijd.

 

Direct reserveren?

Het verwarmde terras van Het Wijnhuis Zwolle

Ons verwarmde terras is de perfecte plek om van de prachtige omgeving te genieten, terwijl u geniet van onze gerechten en wijnen. Het terras is voorzien van verwarming, zodat u comfortabel kunt dineren, zelfs op koudere dagen. De groene omgeving, gecombineerd met onze sfeervolle verlichting, creëert een unieke en ontspannen sfeer. Het terras is ook beschikbaar voor groepen en speciale gelegenheden. Reserveer nu een tafel op ons verwarmde terras en ervaar de onvergetelijke omgeving van ons restaurant in Zwolle.

Op zoek naar een restaurant in Zwolle? Reserveer een tafel bij Het Wijnhuis in Zwolle!

Bent u op zoek naar een restaurant in Zwolle? Reserveer dan een tafel in Het Wijnhuis in Zwolle of kom lekker aanwaaien. Het restaurant in Zwolle is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 0.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 0.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via  info@hetwijnhuiszwolle.nl of bellen naar 038-4217495.