Edel zoete wijnen

Ons assortiment van edel zoete wijnen.

Per glas

Markus Molitor Beerenauslese Klosterberg, 2007

€18,00

Deze 14 jaar oude wijn is nu op haar top.

Aroma’s van gedroogde perzik, peer, sinaasappelschil, abrikoos en peper. Zeer geconcentreerd, stevig en sappig met romige zuren. Perfecte balans van zoet en zuur. Een lange geconcentreerde finale met smaken van gedroogd fruit en acacia honing.

100% Riesling

QmP Mosel, Duitsland.

 

 

Domaine Saint Hilaire Late harvest, 2018

€9,00

Een bijzondere creatie van dit domein, dit druivenras zie je maar weinig als edel zoete wijn. Alle concentratie van 3 flessen normale wijn, zit nu in een 0,5 liter flesje. Voeg daar de edele rotting aan toe en een jaar lang rijpen op nieuwe vaten. Je krijgt dan deze de ultieme combi. (Probeer het eens met onze cheesecake)

100% Viognier

Languedoc, Zuid-Frankrijk

 

 

Montsant Garnatxa Dolça Capçanes

€9,30

Deze versterkte wijn van 16,5% is net wat lichter dan een Port. Erg verrassend, niet intens zoet, maar nog een mooi klein beetje fris. Kersenmarmelade in de geur, jamachtig in de smaak. Licht kruidig en romig door de 24 maanden lagering op eiken. Probeer deze wijn eens samen met onze Chocolade Droom

Garnacha

Catalunya, Spanje

 

 

‘De verrassing’

€??

Ik heb zo’n enorme diversiteit aan edelzoete, dessertwijnen verzameld in de afgelopen jaren. Laat u verrassen, of vraag eens naar de keuze. We hebben elke keer een andere open staan, vraag de gastheer/vrouw naar deze wijn. (er komen echt hele mooie pareltjes voorbij. :)