Diner

Te bestellen van 17.00 uur tot 20.30 uur

Voorgerechten

Franse Paté€12,50
Uien chutney | huis gemaakte zuren 
Wijntip: Jose Pablo Menguante of Vila Voltaire - Gros Grains 
Gerookte Zalm€13,50
Koud gerookt op Frieze wijze |sla | Gembersiroop 
Wijntip: Domaine Schoffit of Van Volxem 
Steak tartare (125 gram)€12,50 (200 gr. €19,50)
Rauw rundvlees | huisgemaakte zuren | brood 
Wijntip: Vila Girardi of Domaine Du Cros 
Carpaccio van coquille€14,50
Met citrus vinagrette en garnituren 
Wijntip: Weingut Rieger Alte Reben of Domaine Chevallier Bernard 

Hoofdgerechten

Zalmfilet (200gram)€18,50
Kreeftensaus | parelgort 
Wijntip: Barboutot chardonnay of Domaine Monts du Roi 
Gekonfijte Eendenbout€19,50
Langzaam gegaard | Sinaasappel/chai thee saus | Ratatouille 
Wijntip: Vila Girardi of Jose Pablo Menguante 
Shortrib met volle rode wijnsaus€24,50
Op Franse wijze | Ratatouille| Rode wijnsaus 
Wijntip: Vila Giribaldi of Vila Girardi 
Warme Franse kaas(vegetarisch)€16,60
Parijse worteltjes | Brood 
Wijntip: Weingut am Stein of Vinos Sinseros Veintisiete 
Franse stoofpotje van kip€17,50
Rijkelijk gevuld met kip en groente | Zoete Aardappel 
Wijntip: Palazzo of Maison Barboulot