wijnbar zwolle

Café Zwolle

In het oudste deel van het historische centrum van Zwolle bevindt zich het gezelligste café Het Wijnhuis. Hier kunt u genieten van de authentieke en klassieke Franse sfeer. Ons interieur trekt meteen uw aandacht, zodra u bij ons binnenloopt. Vooral ons glas-in-loodraam met de voorstelling van Braun-Hogenberg, de kaart van Zwolle uit 1850, is een blikvanger. Maar ook de antieke Franse kroonluchters, de prachtige gaslampen, de oude prenten van verschillende wijngebieden en de memorabilia uit het beroemde Parijs dragen bij aan de unieke ambiance van ons café in Zwolle.

 

Direct reserveren?

Biercafé voor onze bierliefhebbers

Bent u meer een liefhebber van bier? Ons wijnhuis is ook een biercafé. We bieden zes verschillende speciaalbieren van de tap om uit te kiezen. Denk daarbij aan Brand Pils, Ciney Blond, Brand Weizen en Brugse Zot. La Trappe hebben we ook op de tap, maar wisselende bieren per seizoen. Daarnaast hebben we ook een Bier van de Maand. In ons biercafé kunt u onze bediening vragen wat het Bier van de Maand is. Op de fles hebben we onder andere Westmalle, Duvel, Liefmans, Radler en diverse 0.0 bieren.

Proost in ons café in Zwolle

Kom naar ons café in Zwolle en waan u even in een andere wereld. Proef letterlijk en figuurlijk de Franse ambiance in ons prachtige stadscafé in het historische centrum van Zwolle. Wilt u gezellig borrelen? Kom dan gewoon even langs en kijk of er op dat moment plaats is op ons ruime terras, in het grand café of in onze brasserie in Zwolle. Van tevoren dineren? Op vrijdag en zaterdag kunt u voor het diner een tafel reserveren voor maximaal 10 personen.

We zijn woensdag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 0.00 uur. Zaterdag van 12.00 tot 0.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@hetwijnhuiszwolle.nl of via telefoonnummer 038-4217495.