Mousserend

Van de mooiste champagnes, tot de verrassende Gales rosé uit Luxemburg.

Per glas

Champagne Barons De Rothschild Brut€17,50

Heldere kleur, lichtgeel. Aangenaam rijp fruit in de neus met tonen van peer. Maar ook brioche en amandel. Zachte en soepele inzet, rijk en zeer zuiver, naast een tintelende frisheid ook wat rijpe tonen van eerdergenoemde brioche. Elegante mousse, aangenaam droog met een lange finale.

Pinot Noir, Chardonnay
A.O.C Champagne Frankrijk

Gales Cuvée Première Rosé Brut€9,50

Zalmroze wijn met een fijne mousse en verleidelijke aroma’s van rood fruit zoals aardbei, framboos en rode bessen. Elegant, fris en soepel van smaak. Gales, een bedrijf waar we al jaren over de vloer komen en ons echt thuis voelen.

100% Pinot Noir
A.O.C. Cotes de Remmich, Luxemburg

Champagne Bollinger Special Cuvée Brut€17,50

Helder, lichtgeel van kleur met gouden kern. Een weelderige geur, gerijpt en complex. Rijk van smaak met hinten van toast en champignons. Bollinger staat tevens bekend om de zeer mooie, verfijnde mousse. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.

60% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 15% Pinot Meunier
A.O.C. Champagne, Noord-Frankrijk

Blanquette De Limoux Brut Nature €9,50

Feestelijke mousse, iets bleek van kleur met wit fruit en iets toast in de neus. Frisse, verkwikkende aanzet, romig met mild fruit als perzik, veel mondmousse, zuiver, iets mineraal, met een schone afdronk. De wijn is droog en bevat slechts 4 gram restsuiker.

100% Mauzac
A.O.P. Limoux, Zuid-Frankrijk

SAV Sparkling€11,00

De wijn wordt gemaakt van puur berken sap volgens traditioneel recept uit 1785.

SAV Sparkling komt uit de Zweedse bosrijke regio Jämtland in het noorden van het land. Sav is Zweeds voor sap en verwijst natuurlijk naar het berkensap waar de wijn van gemaakt wordt. Het wordt in het begin van het voorjaar gewonnen uit berkenbomen in de oerbossen van Zweden.

100% Berkensap
Jämtland, Zweden

Domaine René Muré Crémant d'Alsace 'Constellation' €9,50

Een heldere, lichtgele kleur. De wijn is fris met fijne, delicate bubbels. Brioche in de neus en aroma's van citroen en wit fruit, zoals nectarine. Ideaal als aperitief.

Chardonnay, Pinot Noir, Riesling, Pinot Blanc, Pinot Auxerrois
A.O.C. Cremant de Alsace, Noordoost-Frankrijk