All-day gerechten (te bestellen als lunch of diner)

Onderstaande (kleinere) gerechtjes zijn van eenzelfde grootte, zodat u niet hoeft te kiezen. Stel uw eigen meer gangen menu samen, bestel meerdere gerechtjes tegelijk om te delen of bestel bijvoorbeeld voor de lunch een side dish als stokbrood om de maaltijd compleet te maken. Wij laten de keuze bij u. 

Salades

Gerookte zalm€17,50
Mosterd-dillesaus | Salade | garnituur | Brood. 
Wijntip: mouserende wijnen rose of Markus Molitor 
Witlof- Venkel salade€13,50
Appel | Noten | Dressing | Olijven | brood 
Wijntip: Werther Windisch of Caves Gales 
Geitenkaas€13,50
Salade | honing | brood 
Wijntip: Biohof Pratsch Sauvignon Blanc of Felgeiras Vinho Verde 

Soepen

Witlofsoep€8,50
Op traditioneel Franse wijze | Spekjes| Brood 
Tomatensoep€8,50
Huis gemaakt met een rook twistje | Brood | basilicumolie 

Quiches

Geserveerd met salade en kommetje tomatensoep of witlofsoep

Vegetarisch.€14,50
Geitenkaas | Tomaat | Pijnboompitten | Spinazie 
Wijntip: Biohof Pratsch Sauvignon blanc of Gruber 43 
Classic€14,50
Prei | Ham 
Wijntip: Biohof pratsch Rotenpullen of Casamaro 
Vis€14,50
Zalm | Ricotta 
Wijntip: Felgeiras of Fabian Cirotta (13,50 per glas) maar zo mooi ! 

Tarte Flambe (flammkuchen)

Classic€12,50
Spekjes | Uienringen | Bieslook | Crème-fraîche | Kaas 
Wijntip: Laurent Miquel of Domaine Schoffit 
Vegetarisch€12,50
Jack Fruit| Crème-fraîche | Uienringen | Kaas 
Wijntip: Vila Girardi of Weingus Schnaitmann 
Zalm€22,50
Warm gerookte zalm | Uienringen | Crème-fraîche | Kaas 
Wijntip: Domaine Schoffit of Van Volxem 
Tuna Melt€14,50
Uienringen | Tonijn | Kaas 
Wijntip: Le Champ des Grillons of Biohof Pratsch Rotenpullen