Toute la Journee (de hele dag)
(te bestellen als lunch of diner tot 22:00 uur)
Salades
| Gerookte zalm | €19,50 |
| Mosterd-dillesaus | Salade | garnituur | Brood | |
| Wijntip: Gemini Rose of Markus Molitor | |
| Gerookte biet | €17,50 |
| Dressing | Salade | Stokbrood | vegetarische witte kaas | |
| Wijntip: Chateu Carbonneau of Passerone Vila Wolf rosé | |
| Franse boerensalade | €19,70 |
| Franse dressing |kwarteleitjes | uitgebakken spekjes | Brood | |
| Wijntip: Les Yeuses of Bonnet Huteau | |
| Salade krokante warme kip | €17,70 |
| Krokante kipstukjes | Chillisaus | Garnituur | Brood | |
| Wijntip: Nocturnes Blanc of Tibo de Moya | |
| Steak tartare 125 gram | €17,85 |
| Klassiek aangemaakt | Groentjes in zuur | Brood | |
| Wijntip: Lagerder Riff of Mentrida rosso | |
| Steak tartare 200 gram | €30,60 |
| Klassiek aangemaakt | Groentjes in zuur | Brood | |
| Wijntip: Lagerder Riff of Mentrida rosso |
Soepen
| Mosterdsoep | €9,35 |
| Met Zwolse mosterd | Brood | |
| Courgette-uiensoep | €9,35 |
| Klassieke Franse wijze | Brood |
Quiches
Geserveerd met salade, kommetje soep van courgette-uiensoep of mosterdsoep, en brood
| Vegetarisch. | €19,50 |
| Geitenkaas | Pijnboompitten | Spinazie | |
| Wijntip: Biohof Pratsch Sauvignon blanc of Vila Roccamena | |
| Classic | €19,50 |
| Prei | Ham | |
| Wijntip: Biohof pratsch Rotenpullen of Posidone Rosso |
Plats (gerechten)
| Biote Chaude | €24,95 |
| Warme Langois de Champenois (kaas) | Plakjes Corsicaanse worst Salade | Brood | Gedroogde ham uit de Savoie | |
| Wijntip: Chevalier Blanc of Jongieux Rouge |
Tarte Flambe (flammkuchen)
| Classic | €11,75 |
| Spekjes | Crème-fraîche | uien | |
| Wijntip:Vila Wolf of Markus Molitor | |
| Delice de Bourgogne (Vegetarisch) | €14,75 |
| Smaakvolle Franse kaas | Crème-fraîche | Uienringen | |
| Wijntip: Domaine Schoffit of Lagerder Riff | |
| Zalm | €23,75 |
| Gerookte zalm | Uienringen | Crème-fraîche | |
| Wijntip:Van Volxem of Domaine Schoffit | |
| Jambon de Savoie (echt de lekkerste gedroogde ham) | €12,75 |
| 12MND gerijpte ham | Uienringen | Bieslook | Crème-fraîche | |
| Wijntip: Chevalier Bernard (ook uit de Savoie) of Van Volxem Schiefer |