wijnbar zwolle

Borrelen Zwolle

Gezellig borrelen in Zwolle doet u bij Het Wijnhuis in Zwolle op het Grote Kerkplein 7. Bij ons grand café kunt u heerlijk genieten in een authentieke, klassieke Franse sfeer. Dit is te zien aan ons glas in lood raam met een kaart van Zwolle uit 1850, de mooie antieke Franse kroonluchters, de oude prenten van verschillende wijngebieden, prachtige gaslampen en memorabilia uit Parijs. Onze naam zegt het al. Wij zijn liefhebbers van wijn en hebben dan ook een prachtig assortiment van 42 wijnen. Laat u tijdens het borrelen in Zwolle vooral adviseren door onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze heerlijke wijnen.

 

Direct reserveren?

Gezellig borrelen bij het Wijnhuis in Zwolle

Uiteraard kunt u tijdens het borrelen bij het Wijnhuis in Zwolle ook genieten van lekkere koude biertjes, frisdranken, gezonde craft frisdranken, likeuren en aperitieven. Bekijk hier alvast ons assortiment. We verwelkomen u graag in ons grand café of op ons terras. Voor reserveringen in ons grand face kunt u mailen naar info@hetwijnhuiszwolle.nl of bellen naar 038-4217495. Op ons terras mag u gewoon lekker een plekje uitkiezen om te gaan borrelen.

 

Zien wij u snel bij ons in Zwolle? We zijn woensdag en en donderdag geopend van 14.00 tot 0.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.