Terras Zwolle

Heeft u zin om lekker op het terras in Zwolle te zitten? Kom dan naar het oudste gedeelte van de Zwolse binnenstad. Daar vindt u grand café en wijnbar Het Wijnhuis Zwolle. We beschikken over een verzorgd en verwarmd terras. Zo hebben we ons terras in Zwolle natuurlijk aangekleed met veel groen en is het ook nog eens ruim opzet. Hierdoor kunt u optimaal genieten. Tijdens de wat koudere uurtjes verwarmen we het terras in Zwolle, zodat u lekker lang kunt genieten van de zomerse avonden.

 

Direct reserveren?

Neem binnen ook een kijkje

Als u een bezoek brengt aan ons terras in Zwolle, dan is het zeker de moeite waard om binnen ook een kijkje te nemen. Dan waant u zich even in Franse sferen door de antieke Franse kroonluchters, mooie gaslampen, oude prenten van verschillende wijngebieden en de memorabilia uit Parijs. Ons paradepaardje is het glas in lood raam met de voorstelling van Braun-Hogenberg, de kaart van Zwolle in 1850.

Kom genieten op ons terras in Zwolle

Kom naar de binnenstad van Zwolle en neem plaats op ons fijne terras. Onze medewerkers nemen u mee in een reis door Frankrijk met lekkere wijnen en heerlijk eten. We zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 0.00 uur. Zaterdag van 12.00 tot 0.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via info@hetwijnhuiszwolle.nl of bellen naar 038-4217495. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren op ons terras in Zwolle, kom daarom gewoon lekker aanwaaien.