Het "nieuwe lunchen"

Een heerlijke Pinsa; plat, vers, mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping.

Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijstijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen.

We hebben de volgende variaties voor u:

Pinsa Charcuterie 
Biologische ham | Rucola | Olijfolie | Pesto 
Wijntip:Maison Barboulot of Markus Molitor Alte Reben 
Pinsa Zalm 
Gerookte zalm | Veldsla | Mosterddille saus 
Wijntip: Jérémie Huchet Chapeau of Van Volxem Schiefer of Markus Molitor Alte Reben 
Pinsa Vega 
Honing| Geitenkaas | Rucola | Noten 
Wijntip: Chateau du Fresne of Biohof Pratsch (wijnen zijn ook bio/ vegan) 
Pinsa Veganistisch 
Aubergine crème |Regendruppels | Olijven | Paddestoelen 
Wijntip: Antinoti Botrosecco of Biohof Pratsch (wijnen zijn ook bio/ vegan) 
Pinsa Kip 
Warme mediterraans gekruide kip | Tomatensalsa | Cheddarkaas | Rucola 
Wijntip: Epicuro of Colossal Branco Reserva 
Pinsa Kroketten 
De lekkerste kalfvleeskroketten van Holtkamp | Zwolse mosterd