Het "nieuwe lunchen"

Een heerlijke Pinsa; plat, vers, mediterraans brood. Rijkelijk belegd met de door u gekozen topping.

Het brood wordt gemaakt van tarwe, rijstmeel en zuurdesem. Door deze samenstelling en de lange rijstijd is het brood knapperig van buiten en zacht van binnen. We hebben de volgende variaties voor u in petto:

 

Pinsa Charcuterie€8,50
rauwe gedroogde ham, bolletjes mozzarella en basilicumpesto 
Wijntip: Bric Amel (wit) of De Visu 223 (rood) 
Pinsa Vis€13,50
Heerlijke gerookte zalm, veldsla, bolletjes mozzarella en mosterd-dillesaus 
Wijntip: Pinot gris Grand cru Rangen van Schoffit (wit en prijzig maar wel de top) of Le petit Paradox (wit) 
Pinsa Veggie€8,50
Olijfolie, zeezout, olijven, aubergine crème, gegrilde courgette en gemarineerde geitenkaas 
Wijntip. Chateau Viranel (wit) Canon Marchal rouge (rood)